SnörEx ® Snurkbeugel

Verhelp het snurken! 038 2400 028

Snurken of apneu doet zich enkel ’s nachts voor, wanneer de tong niet in de dagsituatie is. De SnörEx® kopieert deze dagsituatie wanneer u slaapt. U kunt hierdoor vrijuit blijven ademhalen in uw slaap. De volgende instructievideo laat het u zien:

Het grote voordeel van de behandelmethode SnörEx® luchtwegorthese is het ontbreken van bijwerkingen. Zo blijft uw kaakstand in dezelfde positie als in de dagsituatie en doet de beugel geen pijn. Als u de SnörEx® in heeft kunt u drinken, slikken en zelfs praten. Tevens is de SnörEx® de enige beugel ter wereld welke u kunt gebruiken als u een gebitsprothese draagt. Het draagcomfort van de SnörEx® is hoog, mede doordat de beugel op maat en met de hand wordt vervaardigd. Een patiënt heeft gemiddeld een week nodig om te wennen aan de SnörEx®.

In 1991 is de gepatenteerde luchtwegorthese SnörEx® in samenwerking met de universiteiten van Ulm en Hannover ontwikkelt. In diverse slaap-laboratoria hebben KNO-artsen zeer positieve resultaten geconstateerd. De SnörEx® is na een aantal wetenschappelijke onderzoeken ook zeer geschikt bevonden voor de behandeling van patiënten met Apneu of OSAS.

 

Top